کاربرد انواع دوربین مداربسته چیه ؟ دوربین مداربسته چه انواعی داره ؟ کدوم مدل دوربین در کدوم محیط بیشتر کارایی داره ؟ همه متوجه اهمیت موضوع وجود دوربینهای مداربسته در محیط خود هستیم . اما شاید برای انتخاب انواع دوربین مداربسته تردید داشته باشیم و ندونیم که چه انواع از دوربینهای مداربسته برای کدوم فضا بیشتر سازگار هستن ؟
چون میدونیم که دوربین مداربسته تنها یه مدل و یه سبک نداره و با حجم گستردهای از انواع دوربین مداربسته روبرو هستیم که هر نوع آن ، متفاوت و متمایز از دیگری هستن . میخوایم بدونیم که دوربینها از نظر ظاهری یا تکنولوژی در چند گروه قابل تقسیم بندی هستن ؟! و هر کدوم از اونا در محیطهای مختلف چه کارایی دارن ؟ و کدوما رو میشه با قیمت پایینتر تهیه کرد !
یکسری از نمایندگیهای فروش انواع دوربینهای کیفیت بالا مثل کمپانی آریا ایده پرداز نوین ، برای اینکه خرید مشتری با اطمینان و اعتماد خاطر بیشتری صورت بگیره ، دارای مشاوره رایگان قبل از خرید هستن ! تازه علاوه بر آن ، پس از خرید هم با ارسال نصابان حرفهای در محل نصب ، از استرس نصب کردن آن برای مصرف کننده کم میکنن. و با داشتن خدمات پس از فروش هم تا سالها کنار مشتری هستن تا با تامین قطعات مصرفی دوربین ، مشکلی برای صاحبان این دوربینها پیش نیاد . 09900800659
کاربرد انواع دوربین مداربسته در تقسیم بندی از نظر تکونولوژی ساخت آن
کاربرد انواع دوربین مداربسته در تقسیم بندی از نظر تکونولوژی ساخت آن به دو گروه عمده و اساسی تقسیم میشه .
1 . دوربین مداربسته آنالوگ
2 . دوربین مداربسته تحت شبکه ( Ip ) یا دیجیتال
در هر نوع از این دوربینها با تجهیزات و آپشنهای خاص متفاوتی مواجه هستیم . برای همین هم هست که کاربرد این دو نوع دوربین در محیط بسیار با کاربردهای گروه دیگر خودش متفاوته. و نمیشه دوربینی که در محیط و فضای سرپوشیده و مسکونی بسیار عالی کاربرد داره ، در محیطهای سرباز و بدون سقف یا در صنایع هم همون کارایی و کاربرد رو داشته باشه .
کاربرد انواع دوربین مداربسته آنالوگ
کاربرد انواع دوربین مداربسته آنالوگ با توجه به تجهیزات و قابلیتهای آن مشخص میشه . برای اینکه بتونیم شناخت دقیقی از این نوع دوربین مداربسته داشته باشم ، باید بدونیم که دوربین مداربسته آنالوگ ، با ثبت و انتقال تصاویر آنالوگ معروفیت داره . دوربین مداربسته آنالوگ اولین گروه در تولید دوربینهای مداربسته بودن . در ابتدای تولید شاید کیفیت تصاویر آن زیاد جالب نبود اما اکنون ، به کیفیت ضبط و پخش تصاویر آن افزوده شده . و در یک حد استاندارد و حتی بالاتر از استاندارد میتونه در محیط کارایی داشته باشه . بیشتر مدلهای دوربین آنالوگ تصاویر و ویدئوها رو بر هارد دستگاه ضبط سیو میکنه .
تا در مواقع لزوم بتوان اونو بازپخش کرده و از تصاویر ضبط شده اطلاعات لازم رو بدست آورد . از این دوربین در محیطهای مسکونی بیشتر از سایر فضاهای دیگر استفاده میشه. و کاربرد اصلی آن در فضاهایی با متراژ محدودتر هست . و اگر برای پروژههای مهمتر و بزرگتر نیاز به دوربین مداربسته دارین این مدل برای آن زیاد مناسب نیست . زیرا آن کیفیت و وضوح و همچنین دقت در جزئیات لازم رو نداره. و تنها برای مساحتهای محدود برد آن کفایت میکنه .
از دیگر مواردی که باعث شده کاربرد انواع دوربین مداربسته آنالوگ در فضاهای کوچک محبوبیت پیدا کنه ، قیمت مناسب و به صرفهی انواع مدلهای دوربینهای آنالوگ هست . چرا که دوربینهای دیجیتال برای نصب و اجرا نیاز به صرف هزینههای بیشتری دارن .
کاربرد انواع دوربین مداربسته تحت شبکه
کاربرد انواع دوربین مداربسته تحت شبکه با توجه به ساختار متفاوت و بروز این دوربین بسیار گستردهتر از دوربینهای مداربسته آنالوگ هست . وقتی که تولید دوربین مداربسته وارد مرحلهی جدیدی از عرصه تکونولوژی شده ، دوربینهای مداربسته دیجیتال یا تحت شبکه ساخته شده . برای همین هم پیشرفت تکنولوژی به معنی تعبیهی انواع تجهیزات جدید و مدرن در این دوربینها شده که هم از نظر کیفیت و مگاپیکسل دوربین و هم از نظر کارآییهای بینظیر آن بسیار با نوع قبلی و قدیمی خودش فرق داره . و برعکس آن در هر محیط سر باز ، سر پوشیده ، پروژههای بزرگ و مهم و … میتونه کارایی داشته باشه .
کاربرد انواع دوربین مداربسته تحت شبکه به دلیل آنکه رزولوشن آن بسیار بالاست ، بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته . چراکه رزولوشن بالا دلیل بر نمایش جزئیات در اتفاقات دور و نزدیک از دوربینهای مداربسته دیجیتال هست . خیلی مهمه که شما آن سوی متراژ مورد نظر خودتون رو زوم کنین و از کیفیت جزئیات آن کم نشه ! اما تمام ماجرا هم کیفیت کار نیست . برای مثال نیاز داریم که دوربین مداربسته ما برای باغ و یا فضاهای باز شد آب و ضد گرد و خاک باشه ، دوربینی که ما رو به این هدف نزدیک میکنه ، دوربینهای مداربسته دیجیتال هستن .
چون با داشتن بدنهی ایمن اجازه ورود رطوبت و گرد و خاک رو به داخل دوربین مداربسته نمیده . و خود این مسئله باعث افزایش طول عمر دوربینهای مداربسته خواهد شد .
کاربرد انواع دوربین مداربسته در تقسیم بندی از نظر ظاهر ساختاری آن
حال که متوجه شدیم از نظر تکنولوژی با چند نوع دوربین مداربسته روبرو هستیم ، میرسیم به تقسیم بندی از نظر ظاهری برای دوربینهای مداربسته . گاهی کاربرد انواع دوربین مداربسته بستگی به ظاهر دوربین هم داره . چراکه انواع دوربینهای دام ، بولت ، باکس و اسپید دام دارای کاربرد متفاوتتری از انواع دیگر خود هستن . سادهترین نوع این دوربینها که اتفاقا بسیار هم خوش جلوه هم هستن ، شامل دوربینهای دام میشه . دوربینهای گنبدی شکل که بیشتر کاربرد انواع دوربین مداربسته دام در محیطهای سقف دار هست . که در زیر سقف یا گوشهی دیوار نزدیک به سقف نصب میشه .
دلیل نصب آن در سقف به دلیل داشتن زاویه دید گستردهی اونه . که دید کلی از فضا رو برای مالک فراهم میکنه . اما تشخیص زاویه دید برای افراد حاضر در محیط دشوار هست . و به راحتی نمیشه زاویه و برد اونو پیش بینی کرد . نوع دوم مربوط میشه به کاربرد انواع دوربین مداربسته بولت ، که حالت ظاهری شبیه به استوانه داره . این مدلها کاربردشون مخصوص به محیطهای باز و آزاد هست . نوع ساختار اونا بسیار مقاوم و مستحکم هست و توانایی مقابله با تغییرات جوی رو در بالاترین حالت دارن . و اکثرا به دلیل داشتن لنزهای بزرگتر دارای دید وسیعتری هم هستن .
اما کاربرد انواع دوربین مداربسته باکس یا دوربینهای صنعتی در فضاهای حساستری مثل صنایع هست ، که دارای حفظ جزئیات بیشتر و مقامت بالاتری هست . در حالی که ظاهر این مدل هم به حالت مستطیل و یا جعبه هست . لنز این دوربینها به حالت جداگانه تهیه میشه که دست شما رو در انتخاب لنز باز میذاره .
در ادامه …
در ادامه کاربرد انواع دوربین مداربسته اسپید دام وجود داره ، این مدل از دوربین برای کاربرد کنترل تردد بسیار مورد استفاده قرار گرفته . از برتریهای این دوربین چرخش این دوربین و کنترل آن از راه دور هست . از نظر ظاهری تقریبا مشابه دوربینهای دام هستن ، اما کارایی آن بسیار حساستر و دارای مقاومت و پایداری بیشتری در محیط هستن . و چرخش این دوربین در زاویه های مختلف از موارد تفاوت این دوربین ، با دوربینهای دام هست .
همچنین از نظر تکنولوژی هم بسیار پیشرفتهتر از مدل دام هستن . از عمده خصوصیات بارز و مفید این مدل زوم اپتیکال آن هست . که هنگامی که تصاویر دورتر زوم میشه هیچ موقع از کیفیت تصاویر ویدئویی کم نمیشه ، بدین جهت در معابر عمومی ، خیابانها و اتوبانها عمدتا ازین مدل دوربین مداربسته استفاده میشه . تا در ثبت پلاک ماشینها اشتباهی رخ نده .
عرضه کننده انواع دوربینهای مداربسته باکیفیت در ایران
حال که به طور خلاصه با کاربرد انواع دوربین مداربسته آشنا شدیم میدونیم که در هر محیطی چه نوع از دوربینهای مداربسته باید انتخاب بشه . اما اگر باز هم در این باره نیاز به مشاوره و راهنمایی دقیقتر داشتین کمپانی آریا ایده پرداز نوین ، یکی از بهترین گزینهها برای گرفتن راهنمایی رایگان هست . این شرکت هم کار فروش ، هم نصب و هم خدمات پس از فروش انواع دوربینهای مداربسته رو بر عهده داره .همچنین این شرکت برای تمامی دوربینهایی که عرضه میکنه دارای گارانتی یکساله و خدمات پس از فروش پنج ساله در نظر گرفته .
در کل ایام هفته حتی روزهای تعطیل به صورت 24 ساعته هم از طریق تماس تلفنی و هم پیامرسانهای واتساپ و روبیکا پاسخگوست. این شرکت تمام مراحل نصب و اجرای کار رو در کمترین زمان ممکن در محل به انجام میرسونه . و حتی اگه لازم باشه به صورت آنلاین نیز به سوالات شما در مورد رفع ایرادات به وجود اومده در نصب پاسخ میده. 09900800659